Veel vrouwen maken zich zorgen over hun buikstreek, ook al vinden mannen het echt leuk. Volgens een experiment houden mannen van een kleine vrouwenbuik. Ze vinden het natuurlijker en mooier dan buikspieren. Als de mening van mannen niet genoeg is om je te overtuigen en je toch je buik onder je outfit wilt verstoppen, moet je dat op een slimme manier doen, anders bestaat de kans dat je het er groter laat uitzien. We willen je een lijst met aanbevelingen laten zien om je te helpen je buik- en zijvet onder je kleding te verbergen. Bekijk de fouten die je moet vermijden bij het kiezen van kleding om er beter uit te zien. Zorg ervoor dat je het hele artikel leest om de bonusaanbeveling aan het einde te zien.

Outfit tip zo camoufleer je je buikje
© Pixabay.com

Let op kleding met verticale strepen.
Verticale ornamenten, patronen en strepen zorgen ervoor dat je er langer en fit uitziet. Maar je moet ook rekening houden met de breedte van de strepen en hun frequentie. Brede strepen kunnen je visueel breder maken, dus kies kleding met smalle en frequente strepen. Als je het gevoel hebt dat een jurk met strepen te veel is, kies dan jurken of vesten van 1 kleur. Geweldige opties zijn zwart en wit of wit-blauwe kleuren.

Markeer een ander deel van uw lichaam.
Om de aandacht van de buik af te leiden, kun je de borsten accentueren. Eenvoudige maar interessante kleding zonder diep decolleté zijn zwarte jurken, klassieke broeken, blouses en kokerrokken. Degenen met mooie benen zouden er hun ding van moeten maken. Dit betekent niet per se dat je een flitsende mini moet dragen, maar je kunt rokken of jurken dragen die iets hoger zijn dan de knie of je kunt een legging aantrekken.

Outfit tip zo camoufleer je je buikj
© Pixabay.com

Kies kleding die iets langer is dan de knie- of maxi-lengte.
Als het om jurken gaat, kun je kleding kiezen met een rechte snit. Grote bloemen zijn een goede keuze. Er zijn voorbeelden van een strakke jurk die het probleemgebied benadrukken. De poging om het te verbergen met draperen is niet succesvol. Een geweldige manier om de buik te verbergen, is door een trapeziumjurk te dragen zonder krappe plekken. Jurken met een hoge taille zijn ook een goede optie. Op deze manier kun je meer dragen dan alleen donkere jurken, maar ook interessantere dingen.

Gebruik blouses en overhemden in één kleur.
Eenkleurige blouses en overhemden zorgen ervoor dat je niet alleen iets interessants kunt dragen op kantoor, maar ze zijn ook een geweldige optie voor een leuk weekendje uit als je de juiste patronen kiest.

Draag losse tops, T-shirts en tunieken.
Een los kledingstuk aan de bovenkant is een goede keuze als je je buik niet wilt laten zien. Het is belangrijk om niet te extreem te zijn door iets te dragen dat een paar maten te groot is. Dit is een populaire fout die het lichaam alleen maar groter doet lijken.