Ombré, sunkissed, dip dye, balayage, sombré of highlights? Toegegeven: het is moeilijk kiezen tussen al deze trends en technieken. Welke zomerse look jij je ook laat aanmeten, kies voor een professionele kapper en kleurenexpert. Wij nemen je hieronder mee in de wereld van zomerse, trendy kapsels!

© Pexels.com

Sunkissed

Ben je tevreden met je natuurlijke haarkleur maar wil je het graag eens verven? Voor een kleurtje zonder onnatuurlijke look en uitgroei, moet je kiezen voor fijne babylights of een sunkissed touch. Zo lijkt het altijd of je net terug bent van vakantie!

Ombré

Ombré is een verftechniek waarbij je haar een tweekleurig effect krijgt. Aan de wortels is het donkerder en aan de punten lichter. Het deel aan de wortels is je natuurlijke haarkleur en het lichtere deel is in principe een ontkleuring van je haar. Heel mooi voor zowel halflange als lange lokken!

Hoogblond

Je haar blond kleuren is een goede keuze in de zomer. Ook al is het bewolkt, met blonde lokken ben je sowieso het zonnetje in huis. Kies een blonde tint als karamel, toffee, goud of honing! Heb je van nature bruin haar, laat je wortels dan iets donkerder, zoals bij een ombré.

Peach blonde

Is hoogblond niets voor jou maar wil je je haar wel laten verven in een frisse, lichte kleur? Ga dan voor peach blonde of blond met een vleugje perzik. Supermooi wanneer je een iets lichtere huidtint hebt.

© Pexels.com

Sombré

Sombré staat voor soft ombré. Het verschil met een klassieke ombré, is dat de overgang tussen de twee verschillende kleuren subtieler en dus minder opvallend is. De kleurtint wordt bij de haaraanzet subtiel verweven door de lengtes van het haar. Hierdoor is er geen sterk contrast meer tussen de wortels en de punten, met een natuurlijker effect als resultaat.

Balayage

Een balayage doet het altijd goed, winter of zomer. Wat dacht je van mahonie of koperkleur? Liever een natuurlijke tint? Ook dat kan met een balayage. Een caramel melt balayage is ideaal voor de zomer. De overgang in een karamelachtige kleur geeft je lokken een mooie, zachte look. Bovendien is deze kleur supermakkelijk te onderhouden!

Coupe de soleil

Klaar voor jouw coupe de soleil? Zoek een professionele kapper en kleurenexpert om dit te realiseren. Woon je in Turnhout? Ga dan na of daar kappers zijn die gespecialiseerd zijn in kleuringen. Vermijd de dichtstbijzijnde kapper om de hoek! Laat je kapper in Turnhout je adviseren over de diverse mogelijkheden en ga samen na welke trend of kleuring het best past bij jouw teint.