Voor kinderen is het leven een groot feest. Onbeperkt spelen en je nog niet bewust zijn van problemen en dergelijke. Als jij jonge kinderen hebt, wil je natuurlijk ook dat deze onbezonnen van het leven kunnen genieten. Maar het is ook leuk als je kind vriendjes maakt. Een leuke plek voor je kind om vrienden te maken is bij de kinderdisco. Geef jij binnenkort een feest en wil jij daarvoor het bedrijf Blijwin inhuren? In dit artikel gaan wij in op de verschillende formules. Dan weet jij precies waarvoor je ze kunt inhuren!

© Pixabay.com

Minidisco

Heb jij een kind met een leeftijd tussen de 3 en 7 jaar? In dat geval is de minidisco echt iets voor hem of haar. Er komt dan een echte DJ voor kinderen, speciaal voor die leeftijdscategorie. Deze draait geweldige muziek die helemaal past bij deze leeftijd. Kinderen van jonge leeftijd vinden het natuurlijk ook fantastisch om te dansen. Tijdens de minidisco worden er gelukkig ook fantastische dansspelletjes gedaan. Het is een ideale manier om een feest extra schwung te geven.

Stickerdisco

Heeft je kind een leeftijd tussen de 7 en 11 jaar. Dan is de stickerdisco helemaal iets voor hem of haar! De kinderen in deze leeftijd krijgen daar geweldige top 40 muziek te horen. Bovendien draait de DJ daar speciale nummertjes. Nummers die helemaal passen bij de doelgroep. Daarbij kun je denken aan liedjes van kinderen voor kinderen, Girly blogs en nog veel meer.

Tienerdisco

Voor de leeftijd 11 tot en met 13 jaar is er een speciale tienerdisco. De DJ draait fantastische top 40 muziek en er zijn ook heuse dansbattles. Is je kind dus een beetje competitief ingesteld? Dan moet je kind zeker eens naar deze tienerdisco gaan.

© Pixabay.com

Op verschillende locaties

Hierboven hebben we iets verteld over de verschillende disco’s, maar tijdens welke gelegenheden is het leuk om het bedrijf hiervoor in te huren? Welnu, misschien is je kind binnenkort jarig. Een kinderfeestje kan dan natuurlijk niet ontbreken. Zeker wanneer je een prachtige tuin hebt. Maar ook bij andere gelegenheden is het leuk om de organisatoren in te huren.

Ben je bijvoorbeeld organisator van het jaarlijkse schoolfeest? Dan valt er iets te vieren en is de disco echt de kers op de taart. Daarbij kun je denken aan een schoolfeest voor de basisschool, maar bijvoorbeeld ook voor de middelbare en de peuterschool. Neem contact op met het bedrijf om zo de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Uitstekende recensie

Kidsdisco Blijwin bestaat al een tijdje en heeft in die periode al veel kinderdisco’s georganiseerd voor verschillende aangelegenheden. Veel kinderen vonden dit echt een fantastische ervaring. Het bedrijf is dan ook voorzien van uitstekende recensies. Deze zijn allemaal leesbaar op de website, zodat je er een goed beeld van kunt krijgen.

Heb je zelf leuke ideeën voor een feest? In overleg is zeer veel mogelijk. Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je dan graag verder.